Kakovost

Zaposlitev

Delovna mesta pri Mazdi v Evropi

 

Pozdravljeni v našem oddelku za zaposlitev.

Naša družba je bila ustanovljena leta 1920 v Hirošimi na Japonskem, zdaj pa smo večnacionalna družba, ki vključuje vplive različnih kultur. Občutek našega delovnega okolja je še posebej mednaroden.

 

Naše razmišljanje

 

V tej dinamični organizaciji želimo našim zaposlenim omogočiti, da pristopijo k svojemu delu z lastniško miselnostjo in podjetniškim duhom. Radi bi, da naši zaposleni razmišljajo ustvarjalno in uspeh dosežejo z nepričakovanimi inovacijami. To je ključ našega uspeha – pri zaposlovanju pri Mazdi iščemo, med drugim, prav te dobre lastnosti.

 

To nekonvencionalno razmišljanje se kaže tudi v naših avtomobilih. Odločamo se za drugačen pristop, zato izzivamo konvencionalnost in ustvarjamo boljše avtomobile. Predvsem pa ustvarjamo elegantne, športno navdihnjene avtomobile, ki jih je užitek voziti.

 

Oglejte si, kako izzivamo konvencionalnost.

 

Naši zaposleni

 

Ker smo organizacija, ki se osredotoča na svoje kupce, so mnenja naših zaposlenih ključnega pomena pri zagotavljanju, da naši avtomobili in storitve izpolnjujejo vse zahteve kupcev.

 

Naši zaposleni rastejo skupaj z nami, zato jim ponujamo možnosti za razvoj in zaposlitev na različnih lokacijah. Skrbeli bomo za vaše spretnosti in vas pripravili za uspeh, nato pa boste sami odločali o tem, kaj boste dosegli v prihodnjih vlogah. Če vas zanima delo pri proizvajalcu avtomobilov, si oglejte možnosti zaposlitve pri Mazdi.

 

Naše lokacije

 

Ponujamo številne možnosti zaposlitve v avtomobilizmu po vsej Evropi. Naše evropske lokacije vključujejo nacionalne družbe za prodajo vozil, distributerje in tri osrednje organizacije (naš sedež v Evropi, center za raziskave in razvoj v Nemčiji in naš logistični center v Belgiji). V Evropi je pri Mazdi zaposlenih okoli 1400 ljudi.

 

Izzivalci – Kako naša preteklost oblikuje našo prihodnost

 

Omenili smo našo dediščino Hirošime. Slednja je v nas vgradila odnos, da je vse mogoče, in ravno ta odnos nas vodi k uspehu tudi takrat, ko so možnosti zanj majhne. Zakaj si ne bi ogledali naš videoposnetek o tem, kako nas duh Hirošime vodi dalje do tega dne?

Izzivalci

<p>Izvedite, kako je življenjska moč prebivalcev Hirošime pripomogla k temu, da izdelujemo boljše avtomobile.</p>

Izzivalci

 

Izvedite, kako je življenjska moč prebivalcev Hirošime pripomogla k temu, da izdelujemo boljše avtomobile.

car

upquote Duh Hirošime je, da se nikoli ne vdamo, da si prizadevamo za popolnost ter ohranjamo miselnost, da je vse mogoče. downquote

Masahiro Moro

Executive Officer – Mazda Japan