CX-5

Čisto razkošje notranjosti

 

Mazda CX-5 je naš najbolj dovršeni srednje velik družinski športni terenec – zunaj in znotraj. Na uporabnike osredotočena kabina očara z občutkom odprtosti, razkošja in udobja s posebno prefinjenostjo v vsaki podrobnosti oblikovanja KODO od čudovitih oblog iz lesa do oblazinjenja sedežev z usnjem nappa. Občutek prostornosti in kakovosti poudarijo notranje ogledalo brez okvirja, vrhunsko črno oblazinjenje stropa in šivi na volanskem obroču s kromirano obrobo.Uživanje v vožnji dopolni naš inovativni informativno-razvedrilni sistem MZD Connect.

 

Drzen, čuten in izklesan videz poudari naša najnovejša Soul Crystal rdeča barva, ustvarjena z Mazdino tehnologijo Takumi Nuri. Z izražanjem lepote in energije, namena in značaja oblikovanje KODO poskrbi, da je Mazda CX-5 terenec, ki je enako doma pred opero kot na skalnati gorski poti. Izberite svojo pustolovščino. Vsaka bo nekaj posebnega.

  • Postavljeni ste v središče za boljšo in varnejšo vožnjo

   Postavljeni ste v središče za boljšo in varnejšo vožnjo

   Pri Mazdi vedno začenjamo z vami in najbolj naravnim položajem sedeža, pedalov, krmilnih elementov in volana. Ko vam je udobno, je občutek Jinba Ittai pri vožnji še izrazitejši. Potniki bodo uživali v vožnji prav tako kot vi. Z izboljšano aerodinamiko in izolacijo pred hrupom bo vaše prijatelje in družinske člane razvajalo udobje in na zadnjih sedežih bodo sproščeni prav tako kot vi za volanom.

   Postavljeni ste v središče za boljšo in varnejšo vožnjo

  • Poudarite lepoto s Soul Crystal rdečo barvo

   Poudarite lepoto s Soul Crystal rdečo barvo

   Soul Crystal rdeča barva poudari čudoviti izraz in teksture oblikovanja KODO Mazde CX-5. Soul Crystal rdeča je nadgradnja naše legendarne Soul rdeče barve in intenzivneje poudari živahnost, globino in sijaj karoserije pri premikanju med svetlobo in senco. Ustvarili smo jo s tremi sloji in našo tehniko lakiranja Takumi Nuri.

   Poudarite lepoto s Soul Crystal rdečo barvo

  • Razkošna notranjost

   Razkošna notranjost

   En sam pogled v notranjost Mazde CX-5 zadošča, da vas navdušijo prefinjena izdelava in pozornost do podrobnosti ter izbrani odlični materiali, vključno z oblogami iz lesa in oblazinjenjem sedežev z usnjem nappa za elegantno udobje. 

   Razkošna notranjost

  • Športna platišča iz lahke litine

   Športna platišča iz lahke litine

   Z novim videzom oblikovanja KODO so elegantna in z usklajenimi proporci oblikovana 19-palčna platišča iz lahke litine na voljo v sijajni barvi s kontrastno temnim odtenkom.

   Športna platišča iz lahke litine

  • MZD Connect

   MZD Connect

   Sistem MZD Connect vam obenem omogoča preprosto povezavo z vašim svetom in uživanje v vožnji. Občutek povezanost je v Mazdi CX-5 še izrazitejši.

   Za navigacijo in komunikacijo uporabite preprosto dosegljiv 7-palčni barvni zaslon na dotik, izgovorjene ukaze ali intuitiven vrtljivi večnamenski upravljalnik HMI. Povežite svoj telefon in ostanite v stiku prek družbenih omrežij, dostopajte do sporočil in preprosto prisluhnite digitalnemu radiu DAB ali spletnim radijskim postajam.

   MZD Connect

  Oblikovalski slog Kodo Umetnost v gibanju

  Verjamemo japonskemu načelu ‚manj je več‘, zato je bil cilj, ki smo si ga zastavili z Mazdo CX-5, preprosta in obenem elegantna oblika. Prefinjena mišičasta karoserija odraža čisto gibanje od sprednjega proti zadnjemu delu in zagotavlja trajen občutek hitrosti ter tako poudari naše najbolj dovršene oblikovanje doslej. Rezultat je avto, ki je obenem funkcionalen in trpežen SUV ter po drugi strani prava umetnina na cesti. Odkrijte več

  Prikazani model se morda razlikuje od specifikacij za slovenski trg. Barve ter nekateri elementi zunanjosti in/ali notranjosti na zaslonu se lahko razlikujejo od dejanskega modela.