CX-5

Začutite veselje in delite uživanje v vožnji

 

Mazda CX-5 je srednje velik družinski športni terenec, ki z odlično izdelavo in prefinjenostjo voznika in sopotnike razvaja z razkošjem, zmogljivostjo in uživanjem v vožnji. Da boste uživali na vsaki poti, naš najsodobnejši na uporabnika osredotočeni razvoj Skyactiv zagotavlja izjemno uglajeno vožnjo brez kompromisov glede učinkovitosti ali zmogljivosti. Skupaj s sopotniki boste občutili povezanost Jinba Ittai, ki jo lahko zagotovi samo Mazda CX-5 in jo je nemogoče preseči.

 

Z uporabo dopolnjenega oblikovanja KODO – duša gibanja je dovršena notranjost obogatena z izjemnim razkošjem in odličnimi materiali, kot sta les in usnje nappa. Živahna Soul Crystal rdeča barva in osupljiva 19-palčna platišča iz lahke litine poskrbijo, da Mazda CX-5 pritegne občudujoče poglede. Dobrodošli v novi definiciji užitka za vse.

 

 

Vrhunska Soul Crystal rdeča barva

Prefinjeno vzmetenje za uglajeno vožnjo

Odlično krmiljenje in vodenje z izboljšanim sistemom GVC (G-Vectoring Control) Plus

Oblazinjenje notranjosti z usnjem nappa

Največja hitrost: 211 km/h*

Pospešek: do 100 km/h v 9,3 s

Poraba goriva (kombinirano): 5,7–8,4 l/100 km

Izpusti CO2: 151–189 g/km

 

* Podatki veljajo za Mazdo CX-5 z motorjem Skyactiv-D 2.2 CD184 AWD, 6 RM, z opremo Revolution / Revolution top


Inovacije Oglejte si, zakaj je Mazda CX-5 tako edinstvena

INOVACIJE

Obdajte se z razkošjem v posodobljeni, na uporabnika osredotočeni kabini, ki z odlično izdelavo zagotavlja še več udobja, sprostitve in čistega užitka. Kamorkoli pogledate, vas navduši dovršen pridih elegance – od oblazinjenja sedežev z mehkim in prožnim usnjem nappa do okrasnih oblog iz pravega lesa.

INOVACIJE

Obdajte se z razkošjem v posodobljeni, na uporabnika osredotočeni kabini

ZMOGLJIVOST

Uživajte v izboljšani zmogljivosti in voznih užitkih z Mazdo CX-5

NAPREDNA VARNOST

Mazdin pristop k varnosti presega vrhunsko zaščito za vas in vaše sopotnike.

Barve Oglejte si paleto barv z vseh strani

Galerija Raziščite podrobnosti iz vseh zornih kotov

car
car

upquote Ne glede na izzive vožnje z Mazdinim štirikolesnim pogonom i-ACTIV vedno ohranite nadzor downquote

ODLIČNA IZDELAVA

Človeške roke vdihnejo življenje in dušo v naše avtomobile in ustvarijo posebno vez z voznikom

Sledite zgodbi

Podatki, ceniki, slikovni material ter druge informacije in gradiva na tej spletni strani so zgolj informativne narave in so nezavezujoči. Prosimo, da se za podrobnejše podatke obrnete na Mazdinega pooblaščenega trgovca. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila.

 

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.mazda.si.

 

Vozila so homologirana v skladu z novim postopkom za pridobitev homologacije, ki ga določata uredbi WLTP (EU) 2017/1151 in (ES) 715/2007). Da so možne primerjave, so ponekod navedene vrednosti NEDC, določene v skladu z uredbo o izvajanju (EU) 2017/1153.