Mazda6

Mazda6 karavan razvaja z izjemno udobno vožnjo

 

Mazda6 karavan je čudovito oblikovan vsestransko zmogljiv eleganten avto, ki odlično dopolnjuje vaš aktiven in zahteven življenjski slog. Z oblikovanjem KODO – duša gibanja, tehnologijami naslednje generacije in razkošno novo notranjostjo prostoren in prilagodljiv karavan z lahkoto opravi vse naloge. Izlete ob koncu tedna in družinske počitnice si boste zapomnili tudi po udobju in uživanju v vožnji, še posebej s prezračevanima sprednjima sedežema. Privlačno oblikovanje je zdaj dobilo bolj zrele poteze, ki jih še posebej izrazito poudarita naši novi značilni barvi Soul Crystal rdeča in Machine siva. Vsak trenutek je poseben v prostorni in razkošni kabini, skrbno izdelani z uporabo prefinjenega usnja, čudovitega japonskega lesa sen in semiša.

 

Vožnja ni bila še nikoli tako varna in prijetna – to pa je zasluga naših dovršenih varnostnih sistemov i-ACTIVSENSE in najnovejših tehnologij SKYACTIV za izjemno varčno porabo goriva in še intenzivnejšo povezavo z vozilom Jinba Ittai.

 

 


360° prikaz s štirimi kamerami

Razkošna notranjost z uporabo prefinjenega

usnja, lesa in semiša

Head up zaslon s projekcijo na vetrobransko steklo

in inteligentna pomoč za hitrost

Nova prezračevana sprednja sedeža


Največja hitrost: 225 km/h*

Pospešek: do 100 km/h v 8,6 sekunde*

Poraba goriva: 4,8 l/100 km*

Izpusti CO2: 144 g/km*                            

 

*Podatki veljajo za dizelski motor 2.2 SKYACTIV-D z 135 kW (184 KM) in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, 2WD 

Inovacije Odkrijte napredne značilnosti

OBLIKA

Pravijo, da je najpomembnejši prvi vtis – in Mazda6 karavan vam preprosto vzame dih. Osupljiv videz prinaša novo raven prefinjenosti in zrelosti z oblikovanjem KODO – duša gibanja, ki so ga v življenje priklicale roke naših oblikovalcev in mojstrov.

Tiha kabina je s prefinjenimi materiali povsem osredotočena na vas. Naši izjemni značilni barvi Soul Crystal rdeča in Machine siva odlično odražata občutek gibanja od sprednjega proti zadnjemu delu ter poudarita obline in tekoče linije.

“placeholder960x470”
“placeholder166x82”

OBLIKA

Pravijo, da je najpomembnejši prvi vtis – in Mazda6 karavan vam preprosto vzame dih.

“placeholder166x82”

ZMOGLJIVOST

Mazda6 karavan z lahkoto obvlada vse izzive.

“placeholder166x82”

MZD CONNECT

Čudoviti občutek povezanosti z Mazdo6 karavan dopolni sistem MZD Connect ...

“placeholder166x82”

NAPREDNA VARNOST

Verjamemo, da morata za resnično uživanje v vožnji varnost in zmogljivost brezhibno sodelovati.

Barve Oglejte si paleto barv z vseh strani

Galerija Raziščite podrobnosti iz vseh zornih kotov

Mazda6 Tourer

car
car

upquote Ko vozite Mazdo, nikoli ne vozite sami. Popolna usklajenost voznika in avtomobila. downquote

Podatki, ceniki, slikovni material ter druge informacije in gradiva na tej spletni strani so zgolj informativne narave in so nezavezujoči. Prosimo, da se za podrobnejše podatke obrnete na Mazdinega pooblaščenega trgovca. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila.

 

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.mazda.si.

 

Vozila so homologirana v skladu z novim postopkom za pridobitev homologacije, ki ga določata uredbi WLTP (EU) 2017/1151 in (ES) 715/2007). Da so možne primerjave, so ponekod navedene vrednosti NEDC, določene v skladu z uredbo o izvajanju (EU) 2017/1153.