Mazda6 limuzina

Mazda6 limuzina – vrhunska prefinjenost

 

 

Izjemna za vožnjo, osupljivo zrela in čudovita na pogled. Mazda6 limuzina je elegantna izbira za mesto, poslovno uporabo in dolga potovanja. Odlična izdelava, tehnologije naslednje generacije in izjemno čutno oblikovanje KODO so temelji, na katerih Mazda6 limuzina postavlja nova pravila kakovosti in prefinjenosti. Sedite in uživajte v osupljivi notranjosti, osredotočeni na uporabnike, ki jo krasijo skrbno izdelano oblazinjenje iz usnja, obloge iz lesa in semiša ter prezračevanje sprednjih sedežev za vrhunsko udobje.


Z dinamičnim oblikovanjem zadnjega dela in nizkim profilom avto odraža čisto eleganco, ki jo živahno poudari Soul Crystal rdeča barva. Za najbolj sproščeno in prijetno vožnjo doslej poskrbijo najsodobnejši varnostni sistemi i-ACTIVSENSE, ki vam zagotavljajo popoln nadzor. Najnovejše tehnologije SKYACTIV pa poskrbijo za izjemno zmogljivost in varčno porabo goriva brez kompromisov ter poudarijo občutek povezanosti z vozilom Jinba Ittai. 

 

 


360° prikaz s štirimi kamerami

Razkošna notranjost z usnjem, lesom in semišem

Head up zaslon s projekcijo na vetrobransko steklo

Inteligentna pomoč za uravnavanje hitrosti

Nova prezračevana sprednja sedeža


Največja hitrost: 227 km/h*

Pospešek: do 100 km/h v 8,5 sekunde*

Poraba goriva: 5,3 l/100 km*

Izpusti CO2: 140 g/km*                                                 

 

*Podatki veljajo za dizelski motor 2.2 SKYACTIV-D s  110 kW (184 KM) in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, 2WD 

Inovacije Odkrijte napredne značilnosti

OBLIKA

Mazda6 limuzina odraža kakovost z vsako podrobnostjo, ki jo občutite, ne le vidite. Kamorkoli pogledate, vas bo oblikovanje KODO – duša gibanja Mazde6 limuzine prepričalo z zrelo in izbrano eleganco. Naša značilna Soul Crystal rdeča barva občuteno poudari tekoče linije limuzine, drzne obline in izraz zmogljivega gibanja od sprednjega proti zadnjemu delu.

“placeholder960x470”
“placeholder166x82”

OBLIKA

Mazda6 limuzina odraža kakovost z vsako podrobnostjo, ki jo občutite ...

“placeholder166x82”

ZMOGLJIVOST

Pri Mazdi6 limuzini je bil naš cilj vozniku zagotoviti osupljiv občutek ...

“placeholder166x82”

MZD CONNECT

MZD Connect – osredotočen na vas

“placeholder166x82”

NAPREDNA VARNOST

Mazda6 limuzina vam bo že na prvi vožnji vlila izjemno samozavest ...

Barve Oglejte si paleto barv z vseh strani

Galerija Raziščite podrobnosti iz vseh zornih kotov

Mazda6 Sedan

car
car

upquote Ko vozite Mazdo, nikoli ne vozite sami. Popolna usklajenost voznika in avtomobila. downquote

Podatki, ceniki, slikovni material ter druge informacije in gradiva na tej spletni strani so zgolj informativne narave in so nezavezujoči. Prosimo, da se za podrobnejše podatke obrnete na Mazdinega pooblaščenega trgovca. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila.

 

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.mazda.si.

 

Vozila so homologirana v skladu z novim postopkom za pridobitev homologacije, ki ga določata uredbi WLTP (EU) 2017/1151 in (ES) 715/2007). Da so možne primerjave, so ponekod navedene vrednosti NEDC, določene v skladu z uredbo o izvajanju (EU) 2017/1153.