Odlična vozna izkušnja

 

Zapeljite se z Mazdo3 Takumi in začutite trenutek, ko boste z vozilom postali eno. Ker je zasnovana z Mazdino DINAMIKO VOZILA SKYACTIV, ki uporabnika postavlja v središče, se odziva na še tako neznaten ukrep in zagotavlja občutek Jinba Ittai.

 

Ker je opremljena s sistemom i-ACTIVSENSE, ki vključuje tudi sistem za preprečevanje naleta, prepoznavanje prometnih znakov in vzvratno kamero, sta vožnja in parkiranje z dinamično Mazdo3 Takumi pravi užitek celo v vrvežu mestnih ulic.

 

Medtem ko vi uživate med vožnjo in uporabo sistema za informacije in razvedrilo MZD Connect, Mazda3 Takumi prav povsod pritegne pozornost z nagrajenim oblikovanjem KODO in športnimi 18-palčnimi temnimi platišči iz lahke litine, ki poudarijo njen dinamičen značaj.

 


Športna 18-palčna temna platišča iz lahke litine

Vzvratna kamera

Sistem Smart Key

Zaslon Head up s prepoznavanjem prometnih znakov*

 

*Na voljo z navigacijskim sistemom

Inovacije Oglejte si, zakaj je Mazda3 SVP tako edinstvena

OBLIKA

Z zmogljivim, izklesanim videzom in elegantnimi 18-palčnimi temnimi platišči iz lahke litine je ta športna Mazda3 Takumi res videti pripravljena na skok in celo v mirovanju odraža energično gibanje. Drzne obline, ki se prelivajo v razkošno in udobno notranjost, odražajo oblikovanje KODO – duša gibanja. Ergonomična kabina, zasnovana z Mazdino filozofijo, ki voznika postavlja v središče, zagotavlja nadzor z barvnim Head-up zaslonom, sistemom MZD Connect in vzvratno kamero.

OBLIKA

Športna in elegantna

ZMOGLJIVOST

Nadzor v vaših rokah

INFORMATIVNO-RAZVEDRILNI SISTEM

Sistem MZD Connect poskrbi za razvedrilo in povezave.

NAPREDNA VARNOST

Zagotovite si varnost, zaščito in udobje.

Prikazani model se morda razlikuje od specifikacij za slovenski trg. Barve ter nekateri elementi zunanjosti in/ali notranjosti na zaslonu se lahko razlikujejo od dejanskega modela.