Predstavljamo vznemirljivo športno kombilimuzino Mazdo3 z značilno notranjostjo, osredotočeno na človeka

 

Dinamična, izklesana oblika Mazde3 ustvarja vtis mogočnega gibanja naprej. Osupljiv videz vozila izhaja iz naše nagrajene filozofije oblikovanja »KODO – duša gibanja«, zaobljene, mišičaste poteze karoserije pa izražajo moč in fluidnost ter pomagajo zagotoviti bolj dinamično in prijetnejšo izkušnjo vožnje. Močna in široka drža nakazuje razburljive vozne lastnosti in sposobnost manevriranja. Zunanjost izraža energično napetost in ritmično gibanje, ki vzbujata pozornost.

 

Natančno izdelana, na človeka osredotočena notranjost Mazde3 se ponaša z vrhunskimi materiali in odraža pozornost do podrobnosti. Na novo zasnovana, izjemno prostorna in razkošna kabina s sedeži športnega stila, električno parkirno zavoro, barvnimi šivi ter mehkimi materiali, nudi udobje, ki je pogoj za užitek v vožnji. Na novo oblikovana armaturna plošča, ogrevan* volanski obroč z usnjeno prevleko in vrtljivi gumbi v videzu kroma na obročkih za zračnike izpopolnjujejo videz razkošne vozniške kabine.

  • Značilna svetila LED

   Značilna svetila LED

   Značilna svetila LED, ki tej kombilimuzini dajejo poseben pečat, vključujejo prilagodljive dolge luči brez bleščanja s sistemom za čiščenjem žarometov, ki omogočajo boljšo vidljivost pri nočni vožnji brez slepljenja voznikov drugih vozil. Dnevne luči LED, sprednji meglenki LED, zadnje luči LED in dinamični novi žarometi LED poudarjajo izrazito prepoznaven videz Mazde3.

   Značilna svetila LED

  • Prvovrstni kovinski barvi

   Prvovrstni kovinski barvi

   Nova prvovrstna kovinska barva Mazde3 – strojno siva – odraža predanosti izjemni lepoti na področju avtomobilizma. Barva, ki je nanesena z uporabo dodelane lakirne tehnike TAKUMI-NURI, poudarja dinamično, športno obliko te kombilimuzine. 

    

   Prvovrstna kovinska Soul rdeča – izrazita, intenzivno rdeča barva, ki izžareva čustveno energijo – popolnoma uteleša našo strast do snovanja in izdelave avtomobilov.

   Prvovrstni kovinski barvi

  • Na novo zasnovan, *ogrevan volanski obroč

   Na novo zasnovan, *ogrevan volanski obroč

   Na človeka osredotočena, prostorna notranjost Mazde3 nudi idealno vozno okolje in je odslej opremljena z ergonomsko izboljšanim volanskim obročem z usnjeno prevleko ter oprijemalnim delom s pomanjšanimi stikali in pokrovom varnostnih blazin. Ta vozniku omogoča nadzor avdiosistema in tempomata, prav tako pa se kmalu po zagonu motorja *ogreje, da vam je v mrzlih zimskih dneh v roke prijetno toplo.

   Na novo zasnovan, *ogrevan volanski obroč

  • Mazdina platišča iz lahke litine

   Mazdina platišča iz lahke litine

   Z na novo oblikovanimi, stilsko dovršenimi 18-palčnimi platišči iz lahke litine Mazda3 še bolj izstopa. Mazdina platišča iz lahke litine s pomočjo struktur, ki so med najlažjimi v tem razredu, in obliko, ki preprečuje cestni hrup ter povečuje stabilnost krmiljenja, zagotavljajo izjemno kombinacijo sloga in zmogljivosti.

   Mazdina platišča iz lahke litine

  Podatki, ceniki, slikovni material ter druge informacije in gradiva na tej spletni strani so zgolj informativne narave in so nezavezujoči. Prosimo, da se za podrobnejše podatke obrnete na Mazdinega pooblaščenega trgovca. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila.

   

  Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.mazda.si.

   

  Vozila so homologirana v skladu z novim postopkom za pridobitev homologacije, ki ga določata uredbi WLTP (EU) 2017/1151 in (ES) 715/2007). Da so možne primerjave, so ponekod navedene vrednosti NEDC, določene v skladu z uredbo o izvajanju (EU) 2017/1153.