Mazda2 IPM

Zabava in slog brez omejitev

 

Poskrbite za senzacionalen nastop – zapeljite se s športno, elegantno in za vožnjo zabavno Mazdo2 Takumi in zagotovo boste imeli nasmeh na obrazu. Z ekskluzivnimi 16-palčnimi srebrnimi platišči iz lahke litine, anteno v obliki plavuti morskega psa in vrhunsko črno/rjavo notranjostjo z ogrevanimi sedeži bo vaša Mazda2 vzbudila občudovanje pri mimoidočih ter navdušenje pri vozniku in sopotnikih. Mazda2 Takumi je ekskluzivno na voljo v barvah Deep Crimson ali Eternal modri.

 

Z osupljivim, mišičastim oblikovanjem KODO – duša bivanja in odzivnim vodenjem tehnologij SKYACTIV Mazda2 zagotavlja občutek povezanosti med voznikom in avtom Jinba Ittai, podoben vezi in razumevanju med konjem in jezdecem. Vrhunsko notranjost Mazde2 krasijo črni/rjavi ogrevani sedeži z usnjenim oblazinjenjem, ergonomski upravljalni elementi, večbarvni Head-up zaslon ter sistem za povezave, informacije in razvedrilo. Profil s športno elegantnim oblikovanjem KODO – duša gibanja in energično osebnostjo bo pritegnil veliko občudujočih pogledov. Med funkcijami za večjo varnost sta tudi vzvratna kamera in večbarvni Head-up zaslon.

 

Oblikovanje je unikatno, videz je osupljiv. Dobrodošli v vrhunskem mestnem vozilu.

 

Oblikovanje KODO – duša gibanja z elegantnimi 16-palčnimi srebrnimi platišči iz lahke litine

Napredna varnost i-ACTIVSENSE s sistemoma BSM in SCBS ter vzvratno kamero

Na uporabnika osredotočena notranjost s črnim/rjavim usnjenim oblazinjenjem ogrevanih sedežev

Večbarvni Head-up zaslon

Največja hitrost: 200 km/h*

Pospešek: do 100 km/h v 8,7 sekunde*

Poraba goriva: 5,0 l/100 km*

Izpusti CO2: 117 g/km*

 

*Podatki temeljijo na modelu z 1,5-litrskim motorjem SKYACTIV-G s 115 KM in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom

Inovacije Zato je Mazda2 tako edinstvena

OBLIKA

Mazda2 Takumi je osupljiva iz vseh zornih kotov. Dinamične poteze oblikovanja KODO – duša gibanja in gibčna, lahka karoserija SKYACTIV odražajo slog z vrhunsko možnostjo vodenja. Za Mazdo2 Takumi sta na voljo dve dodatni briljantni barvi, ekskluzivni Deep Crimson in Eternal modra.

Športna 16-palčna srebrna platišča iz lahke litine in polirane obloge pragov značilnemu profilu dodajo dinamičen pečat. Izjemen slog se nadaljuje v kabini. Sedite v športne črne/rjave sedeže ter uporabite ergonomske krmilne elemente in sistem za informacije in razvedrilo MZD Connect. Vznemirljiva Mazda2 Takumi je pripravljena na vse izzive.

OBLIKA

Pripravite se na občudujoče poglede

ZMOGLJIVOST

Osupljivost, ki vas lahko zasvoji

NAPREDNA VARNOST

Športni malček z osupljivo varnostno tehnologijo

INFORMATIVNO-RAZVEDRILNI SISTEM

MZD Connect: sistem za informacije, razvedrilo in povezave v vozilu

Podatki, ceniki, slikovni material ter druge informacije in gradiva na tej spletni strani so zgolj informativne narave in so nezavezujoči. Prosimo, da se za podrobnejše podatke obrnete na Mazdinega pooblaščenega trgovca. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila.

 

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.mazda.si.

 

Vozila so homologirana v skladu z novim postopkom za pridobitev homologacije, ki ga določata uredbi WLTP (EU) 2017/1151 in (ES) 715/2007). Da so možne primerjave, so ponekod navedene vrednosti NEDC, določene v skladu z uredbo o izvajanju (EU) 2017/1153.