Mazda2 IPM

Majhen avtomobil za veliko zabave

 

Glede popolne zabavne vožnje v slogu Mazda2 nima tekmeca. V vsako Mazdo je vgrajen Jinba Ittai, občutek biti eno z avtom, tako kot konj in jezdec. Na mestnih ulicah ali ovinkastih podeželskih cestah – intimna vez med vami in vašo Mazdo2 bo z vsako vožnjo močnejša. Mazdine najsodobnejše tehnologije SKYACTIV in DINAMIKA VOZILA SKYACTIV poskrbijo, da boste v tej izkušnji še bolj uživali. 

 

 

S športnim značajem in dovršenim videzom KODO – duša gibanja naredi Mazda2 vtis, ki znatno presega njeno velikost. Brez kompromisov oblikovana, lahka in okretna Mazda2 navduši z izjemno varčno porabo, varnostjo in zmogljivostjo ter naprednim sistemom za komunikacije, informacije in razvedrilo MZD Connect. Vožnja ni bila še nikoli tako zabavna.

 

 

Varčna poraba goriva in izjemna zmogljivost

Napredne povezave in razvedrilo v vozilu

Napredne varnostne funkcije i-ACTIVSENSE

Vrhunska notranjost je povsem osredotočena na vas

Največja hitrost: 188 km/h*

Pospešek: do 0-100 km/h v 9,7 sekunde*

Poraba goriva: 4,9 l/100 km*

Izpusti CO2: 111 g/km*

 

*Podatki veljajo za 1.5-litrski bencinski motor SKYACTIV-G s 55kW (90 KM) s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom.

Nagrade Priznanje za inovativno oblikovanje in zmogljivosti

Inovacije Zato je Mazda2 tako edinstvena

OBLIKA

Z osupljivo zunanjostjo KODO – duša gibanja, ki je skladna z energično osebnostjo, elegantnih oblin in mišičaste drže Mazde2 preprosto ni mogoče spregledati. Elegantna notranjost je osredotočena na vas, zato jo občutite kot del svojega telesa. Ročno izdelana notranjost je prefinjena do nove ravni dovršenosti, od preoblikovanega volana, barvnega Head-up zaslona in barvno usklajenih sedežev, sprednje konzole in armaturne plošče. Uživanje v vožnji se začne v hipu, ko pogledate Mazdo2.

OBLIKA

KODO: duša gibanja – oblikovanje, ki pritegne poglede in zagotavlja uživanje v vožnji.

ZMOGLJIVOST

TEHNOLOGIJA SKYACTIV – uglajeno vodenje, športna zmogljivost in prefinjena vožnja

INFORMATIVNO-RAZVEDRILNI SISTEM

MZD Connect – da boste povezani s cesto in s svojim svetom

NAPREDNA VARNOST

Napredne varnostne funkcije i-ACTIVSENSE vas varujejo v vseh voznih situacijah

Barve Oglejte si paleto barv z vseh strani

Galerija Raziščite podrobnosti iz vseh zornih kotov

car
car

upquote Ko se usedete za volan Mazde, niste nikoli sami. Popolna usklajenost voznika in avtomobila. downquote

Podatki, ceniki, slikovni material ter druge informacije in gradiva na tej spletni strani so zgolj informativne narave in so nezavezujoči. Prosimo, da se za podrobnejše podatke obrnete na Mazdinega pooblaščenega trgovca. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila.

 

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.mazda.si.

 

Vozila so homologirana v skladu z novim postopkom za pridobitev homologacije, ki ga določata uredbi WLTP (EU) 2017/1151 in (ES) 715/2007). Da so možne primerjave, so ponekod navedene vrednosti NEDC, določene v skladu z uredbo o izvajanju (EU) 2017/1153.