”mazda mx-5” mazda elegantna “povsem nova mazda mx-5” mazda oblikovanje “mazda oblikovanje kodo – duša gibanja”

Neskončno privlačen videz z dušo


Oblikovanje KODO smo razvili tako, da vas navduši z videzom in otipom. Izjemna Soul Crystal rdeča barva poudari čudovite mišičaste poteze Mazde MX-5. Elegantna sorazmerja in uglajene poteze se iz zunanjosti prelivajo v notranjost ter poudarijo občutek celovitosti in povezanosti.  

 

Elegantna notranjost navduši z odlično izdelavo od športnih sedežev do intuitivnih krmilnih elementov v kabini. Mazda MX-5 je zasnovana za neskončno uživanje v vožnji in dinamiki. 

  • ”povsem nova mazda mx-5” mazda z zloženo streho “mazda športen avto” mazda aerodinamično oblikovanje “mazda oblikovanje karoserije” oblikovanje kodo

   Klasična zasnova z odprto streho

   Mazda MX-5 ima klasičen profil lahkega športnega avtomobila z odprto streho, sedeža sta zdaj pomaknjena bolj nazaj, pred vami pa se razteza dolg in nizek pokrov motornega prostora.  

    

   S kompaktno obliko, stabilno držo, elegantnimi linijami in tekočimi oblinami Mazda MX-5 obljublja vrhunsko uživanje v vožnji in vznemirljive dogodivščine.  

   Klasična zasnova z odprto streho

  • “mazda MX-5 notranjost” mazda MX-5 voznikov sedež rdeč “povsem nova Mazda MX-5

   Občutek popolne povezanosti Jinba Ittai

   Dokler ne sedete v Mazdo MX-5 in se odpeljete, boste ob besedah o povezavi med voznikom in vozilom samo zamahnili z roko. Oblikovanje notranjosti odpravi vizualne meje med notranjostjo in zunanjostjo ter ustvari popoln občutek povezanosti, kot bi ta vez obstajala že od nekdaj.   

    

   Zgornji del obloge vrat je enake barve kot zunanjost, da se ta brez prekinitve vizualno nadaljuje v kabini.  

   .

   Občutek popolne povezanosti Jinba Ittai

  • ”povsem nova mazda mx-5” mazda usnjen volan “mazdin volan” mazda notranjost “jinba ittai”

   Zasnova volanskega obroča

   Črno usnjeno oblazinjenje z rdečimi šivi je izjemno prijetno na otip. Oblika se odlično prilega dlanem, kar omogoča hitre in preproste posege z volanom pri obvladovanju ovinkastih cest. 

    

   Stikala na kromiranih krakih so hitro dosegljiva s prsti.* 

    

   *Na voljo je od razreda Challange dalje

   Zasnova volanskega obroča

  • ”povsem nova mazda mx-5” mazda oblikovanje zadnjega dela “zadnje luči mazda” oblikovanje kodo

   Oblikovanje zadnjega dela

   Mišičasto privzdignjena ramena in izbočeni zadnji blatniki poudarijo mere vozila, zaobljeni vogali in stranice pa poskrbijo za dovršen videz.  

    

   S čistim in preprostim oblikovanjem je prtljažnik daljši in globlji, da imate na voljo še več praktičnega prostora.  

   Oblikovanje zadnjega dela

  Prikazani modeli se morda razlikujejo od specifikacij za slovenski trg. Barve ter nekateri elementi zunanjosti in/ali notranjosti na zaslonu se lahko razlikujejo od dejanskega modela. Navedeni podatki o porabi so pridobljeni z laboratorijskimi preizkusi v skladu z zahtevami EU. Navedeni so samo zaradi primerjave in se morda razlikujejo od vaših dejanskih rezultatov, doseženih pri vožnji.