Mazda CX-3 SVP

Izdelana za popolno uživanje v vožnji

V edinstveni Mazdi CX-3 Takumi Plus ste postavljeni v osrčje vozne izkušnje. Naš kompaktni športni terenec očara tako z zunanjostjo kot z notranjostjo in s številnimi dodatnimi funkcijami poskrbi za vrhunsko uživanje v vožnji. Prefinjeno izdelana notranjost odraža pozornost do podrobnosti in občutek enotnosti. Elegantni srednje velik SUV je zasnovan in izdelan za uživanje v vožnji ter povsem očara z izrazitim občutkom povezanosti z vozilom Jinba Ittai

Mazda CX-3 Takumi Plus uteleša oblikovanje KODO – duša gibanja ter s kakovostjo in odlično izdelavo zunanjosti in notranjosti izstopa v vsakem pogledu. Številne izjemne značilnosti, vključno z 18-palčnimi sijajnimi platišči iz lahke litine in oblazinjenjem sedežev z usnjem nappa v temno rdeči barvi, poskrbijo, da je vsaka vožnja nekaj posebnega.

 

Na uporabnika osredotočena notranjost

Nova raven prefinjenosti in izboljšav zagotavlja izjemno razkošje in udobje v vrhunski kabini. Notranjost je osredotočena na vas in deluje kot podaljšek vašega telesa, oblazinjenje sedežev z usnjem nappa v temno rdeči barvi pa razvaja s popolnim udobjem.

Oblazinjenje sedežev z usnjem nappa v temno rdeči barvi

Uživajte v udobju in slogu odličnega oblazinjenja sedežev z usnjem nappa v temno rdeči barvi. Razkošna kabina zagotavlja uživanje v vožnji tako za voznika kot za sopotnike. Vstavki v beli barvi poudarijo na uporabnika osredotočeno oblikovanje.

Električno nastavljanje sedeža s pomnilnikom položaja

Za še višjo raven priročnosti omogoča sedež z električnim nastavljanjem in pomnilnikom položaja najboljšo možno držo telesa pri vsaki vožnji.

Poseben pridih elegance

Notranje oblikovanje navduši z belo okrasno ploščo in belimi oblogami vrat, skladnimi z belimi vstavki v oblazinjenju sedežev z usnjem nappa v Deep rdeči barvi. Rezultat je popolna eleganca, ki navduši oči in poskrbi za sprostitev duha.

18-palčna sijajna platišča iz lahke litine

18-palčna platišča iz lahke litine poudarijo športno oblikovanje in mestno držo. Obenem zmanjšajo hrup pri vožnji in kompaktnemu športnemu terencu zagotavljajo vrhunski oprijem in okretnost.

Testna vožnja

Oglejte si, kako elegantna Mazda CX-3 Takumi Plus navduši na cesti in zakaj je tako posebna.

Podatki, ceniki, slikovni material ter druge informacije in gradiva na tej spletni strani so zgolj informativne narave in so nezavezujoči. Prosimo, da se za podrobnejše podatke obrnete na Mazdinega pooblaščenega trgovca. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila.

 

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.mazda.si.

 

Vozila so homologirana v skladu z novim postopkom za pridobitev homologacije, ki ga določata uredbi WLTP (EU) 2017/1151 in (ES) 715/2007). Da so možne primerjave, so ponekod navedene vrednosti NEDC, določene v skladu z uredbo o izvajanju (EU) 2017/1153.