Mazda CX-3 SVP

Zmogljivost in značaj s posebnim slogom in varnostjo

Zabavna Mazda CX-3 Takumi vam omogoča, da uživate v vsem, kar nudi življenje. Našega kompaktnega športnega terenca odlikujejo vrhunsko vodenje, elegantno oblikovanje KODO – duša gibanja in energičen značaj, zato s številnimi dodatnimi funkcijami poskrbi za vrhunsko uživanje v vožnji.

Posebna različica Mazda CX-3 Takumi je zasnovana za individualiste, ki uživajo v elegantni vožnji, in povsod pritegne občudujoče poglede s športnimi 18-palčnimi platišči iz lahke litine, zatemnjenimi stekli in samodejnim preklopom zunanjih ogledal. Uživa tako na ovinkastih cestah kot v mestu in razvaja s funkcijami sistema i-ACTIVSENSE, kot so zadnji parkirni senzorji za preprosto parkiranje, samodejni vklop brisalcev in zunanje osvetlitve in ogrevanje sprednjih sedežev. Pot boste z lahkoto poiskali z Mazdinim navigacijskim sistemom MZD Connect*, digitalni radio DAB pa bo poskrbel za razvedrilo na vsaki pustolovščini.

* Na voljo za doplačilo.

18-palčna platišča iz lahke litine

18-palčna platišča iz lahke litine poudarijo športno oblikovanje in mestno držo, obenem pa zmanjšajo hrup pri vožnji in kompaktnemu športnemu terencu zagotavljajo vrhunski oprijem in okretnost.  

Preprosto parkiranje

Samozavestno parkirajte na še tako tesnih parkiriščih, saj vas zadnji parkirni senzorji opozorijo na ovire za vozilom, ki jih morda ne vidite. In ko izključite kontakt, se zunanji ogledali samodejno preklopita k vozilu. Parkiranje je resnično brez stresa. 

Varnost

Uživajte v vožnji, medtem ko dve priročni funkciji delujeta samodejno. Da boste bolje videli, se brisalci vključijo, ko dežne kaplje zmočijo vetrobransko steklo, žarometi in druge zunanje luči pa osvetlijo cesto, ko se zmrači. *Zadnje kombinirane luči LED niso na voljo z različico Takumi.

Zatemnjena zadnja stekla

Z zatemnjenimi stekli v zadnjih vratih je videz še bolj eleganten, vožnja na zadnjih sedežih pa varnejša in povsem zasebna.

*Stranske kromirane obloge niso na voljo z različico Takumi.

Ogrevana sprednja sedeža

Ko pritisne mraz, uživajte v udobju ogrevanih sprednjih sedežev s tremi stopnjami nastavitve temperature, da vam bo nadvse prijetno.

MZD Connect

Uživajte v svetu novic, razvedrila in povezljivosti z digitalnim radiom DAB informativno-razvedrilnega sistema MZD Connect in uporabite naš Mazdin intuitivni navigacijski sistem* z 2D in 3D zemljevidi ter pestro paleto možnosti za izbiro poti.

* Na voljo za doplačilo.

Testna vožnja

Oglejte si, kako elegantna Mazda CX-3 navduši na cesti.

*Sprednje in zadnje kombinirane luči LED niso na voljo z različico Takumi.

Podatki, ceniki, slikovni material ter druge informacije in gradiva na tej spletni strani so zgolj informativne narave in so nezavezujoči. Prosimo, da se za podrobnejše podatke obrnete na Mazdinega pooblaščenega trgovca. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila.

 

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.mazda.si.

 

Vozila so homologirana v skladu z novim postopkom za pridobitev homologacije, ki ga določata uredbi WLTP (EU) 2017/1151 in (ES) 715/2007). Da so možne primerjave, so ponekod navedene vrednosti NEDC, določene v skladu z uredbo o izvajanju (EU) 2017/1153.