Mazda CX-3

Lepota v gibanju z oblikovanjem KODO

 

S čudovito uravnoteženimi razmerji oblikovanja KODO, izklesano karoserijo in športnim, a obenem prefinjenim videzom je Mazda CX-3 sodoben športni terenec za aktivne, napredne ljudi, ki imajo radi dinamične poteze in osupljivo oblikovanje, še posebej v briljantno živahni novi Soul Crystal rdeči barvi.

 

Od dramatične sprednje maske in kromiranih elementov do 18-palčnih platišč iz lahke litine*, sijajno črnih stebričkov** in kombiniranih zadnjih luči LED* Mazda CX-3 odraža energijo in lepoto v gibanju že preden vstopite in se odpeljete. Z uporabo najboljših materialov in odlične izdelave pride do izraza nova raven uživanja v vsaki vožnji in popoln občutek povezave z vozilom.

 

*Na voljo z opremo Revolution / Revolution top

**Na voljo od opreme Challenge

  • Oblikovanje KODO naslednje generacije

   Oblikovanje KODO naslednje generacije

   Mazda CX-3 s privlačnim videzom pritegne poglede, oblikovanja KODO pa ji zagotavlja še bolj izbrane, prefinjene in sodobne poteze. Osupljiv, športen profil pritegne s številnimi podrobnostmi – od posebne sprednje maske in zadnjih kombiniranih luči LED*, ki poudarijo značilna krilca, do vitke, ostro izklesane karoserije in 18-palčnih platišč iz lahke litine*.

   *Na voljo z opremo Revolution / Revolution top

   Oblikovanje KODO naslednje generacije

  • Soul Crystal rdeča

   Soul Crystal rdeča

   Soul Crystal rdeča je nova barva, ki poudari čudoviti izraz oblikovanja KODO Mazde CX-3. Soul Crystal rdeča je nadgradnja naše legendarne Soul rdeče barve in intenzivneje poudari živahnost, globino in sijaj karoserije pri premikanju med svetlobo in senco. Ustvarili smo jo s tremi sloji in našo tehniko lakiranja Takumi Nuri.

   Soul Crystal rdeča

  • Odlična izdelava notranjosti

   Odlična izdelava notranjosti

   Notranjost je zasnovana kot umirjen, vabljiv prostor, ki poživlja čute in odpravlja motnje, da ostanete osredotočeni in uživate v vožnji. Z vseh strani vas obdaja občutek enotnosti, ki ga ustvarijo usklajene barve in materiali. Bogata siva barva armaturne plošče in oblog vrat z oblazinjenjem iz semiša* dopolni dovršeno vzdušje. 

    

   *Standardno z usnjenim oblazinjenjem sedežev

   Odlična izdelava notranjosti

  • Povsem usnjeno oblazinjenje sedežev

   Usnjeno oblazinjenje sedežev

   Črno ali belo usnjeno oblazinjenje* sedežev z električnim nastavljanjem je čudovito usklajeno z barvno tematiko notranjosti, še posebej z bogato sivo barvo armaturne plošče in oblog vrat, ter zagotavlja prestižen videz in občutek prefinjeno odlične izdelave.

    

   *Na voljo z opremo Revolution / Revolution top

   Usnjeno oblazinjenje sedežev

  • Prilagodljiva notranjost

   Prilagodljiva notranjost

   Podaljšan konec tedna? Načrtujete obsežne nakupe? Nepozabne počitnice? Mazda CX-3 je tako vsestranska, da z lahkoto premaga vse izzive in se odlično poda vašemu pestremu življenjskemu slogu. Ko imate veliko prtljage, lahko v razmerju 60:40 deljene zadnje sedeže povsem plosko zložite in si zagotovite dodaten prostor. Zdaj se lahko posvetite pakiranju.

   Prilagodljiva notranjost

  • 18-palčna aluminijasta platišča

   18-palčna platišča iz lahke litine

   Karoserijo z oblikovanjem KODO dopolnjujejo najsodobnejša 18-palčna platišča iz lahke litine* s kraki, ki povečajo širino pozitivne krivulje od središča proti zunanjemu robu platišča. Platišča so tako videti daljša in večja ter odražajo gibanje in globino. Sijajna briljanca krakov poudari kromirane elemente zunanjosti. 

    

   *Na voljo z opremo Revolution / Revolution top

   18-palčna platišča iz lahke litine

  • Sprednja maska

   Sprednja maska

   Mazda CX-3 prinaša novo oblikovanje z osmimi letvami v debelejših in tanjših parih. Tako poudari ostro, izklesano obliko karoserije ter zagotavlja zrelejši in še bolj prefinjen izraz, večjo globino in videz kakovosti.

   Sprednja maska

  Podatki, ceniki, slikovni material ter druge informacije in gradiva na tej spletni strani so zgolj informativne narave in so nezavezujoči. Prosimo, da se za podrobnejše podatke obrnete na Mazdinega pooblaščenega trgovca. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila.

   

  Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.mazda.si.

   

  Vozila so homologirana v skladu z novim postopkom za pridobitev homologacije, ki ga določata uredbi WLTP (EU) 2017/1151 in (ES) 715/2007). Da so možne primerjave, so ponekod navedene vrednosti NEDC, določene v skladu z uredbo o izvajanju (EU) 2017/1153.

   

  Vrednosti kombiniranih izpustov CO2*: 
  141 g/km pri bencinskem motorju 2.0 SKYACTIV-G s 121 KM in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, 2WD 

  140 g/km pri bencinskem motorju 2.0 SKYACTIV-G s 121 KM in 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom, 2WD

  160 g/km pri bencinskem motorju 2.0 SKYACTIV-G s 150 KM in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, AWD 

  152 g/km pri bencinskem motorju 2.0 SKYACTIV-G s 150 KM in 5-stopenjskim samodejnim menjalnikom, AWD 

  114 g/km pri dizelskem motorju 1.8 SKYACTIV-D s 115 KM in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, 2WD 

  126 g/km pri dizelskem motorju 1.8 SKYACTIV-D s 115 KM in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, AWD 

  137 g/km pri dizelskem motorju 1.8 SKYACTIV-D s 115 KM in 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom, AWD