Mazda CX-3

Poudarite svoj slog z izjemnim oblikovanjem, naprednimi tehnologijami in zmogljivostjo

 

Mazda CX-3 vas na poti do cilja navduši s svojo energijo, živahnostjo in dušo. Naš kompaktni športni terenec je ustvarjen z naprednim oblikovanjem in ljubeznijo do resničnega uživanja v vožnji, zato očara s slogom in zmogljivostjo hkrati. Najnovejši evolucijski korak oblikovanja KODO je poskrbel za osupljivo drzne poteze zunanjosti in izboljšano notranjost, ki vas obda z izbranimi podrobnostmi. Mazda CX-3 se je uvrstila med tri finaliste za nagrado World Car Design.*

 

Sedite za volan in uživajte v napredni varnosti i-ACTIVSENSE, dinamični zmogljivosti in vrhunskem udobju, ki ga zagotavljajo izboljšano podvozje in napredni motorji SKYACTIV. Za kar najboljšo učinkovitost pri porabi goriva je v vsak naš avto vdelan občutek povezanosti med voznikom in vozilom Jinba Ittai

 

 

Izboljšana notranjost s povsem usnjenim oblazinjenjem sedežev**

Napredni dizelski motor SKYACTIV 1.8 in bencinski motor 2.0

Nova drzna sprednja maska in zadnje kombinirane luči LED**

Nova vrhunska barva: Soul Crystal rdeča

Največja hitrost: 184 km/h***

Pospešek: do 100 km/h v 9,9 sekunde***

Poraba goriva: 4,1–4,8 l/100 km***

Izpusti CO2: 114–127 g/km***

 

* World Car Design leta 2016

**Na voljo z modeli z opremo Revolution / Revolution top

***Podatki veljajo za Mazdo CX-3 z dizelskim motorjem s  77 kW (115 KM) in ročnim menjalnikom.

Nagrade Priznanje za inovativno oblikovanje in zmogljivosti

Mazda CX-3 se je uvrstila med tri finaliste za nagrado World Car Design.*

Inovacije Oglejte si, zakaj je Mazda CX-3 tako edinstvena

OBLIKA

Mazda CX-3 je izjemna in osupljiva iz vseh zornih kotov, saj živahno oblikovanje KODO poudari njeno drzno držo in poskočen značaj. Sprednja maska v kombinaciji z osmimi vodoravnimi letvami in pari prefinjenih in drznih prečk zagotovi izjemno globino in še bolj prefinjen izraz. Skupaj z novimi zadnjimi kombiniranimi lučmi LED*, 18-palčnimi platišči iz lahke litine* in dodatnimi kromiranimi poudarki od odbijača do stranskih oblog je profil še ostrejši, dovršena odličnost pa resnično živahno izstopa v Soul Crystal rdeči barvi.

OBLIKA

Živahno oblikovanje KODO, izjemno in osupljivo iz vseh zornih kotov.

ZMOGLJIVOST

Tehnologije SKYACTIV zagotavljajo odzivno vožnjo in varčno porabo goriva brez kompromisov.

INFORMATIVNO-RAZVEDRILNI SISTEM

Informativno-razvedrilni sistem MZD Connect poskrbi za dodatno uživanje v vožnji.

NAPREDNA VARNOST

Napredne varnostne funkcije i-ACTIVSENSE za kar največjo brezskrbnost na cesti.

Barve Oglejte si paleto barv z vseh strani

Galerija Raziščite podrobnosti iz vseh zornih kotov

2018 CX-3

car
car

upquote Ko vozite Mazdo, nikoli ne vozite sami. Popolna usklajenost voznika in avtomobila. downquote

Podatki, ceniki, slikovni material ter druge informacije in gradiva na tej spletni strani so zgolj informativne narave in so nezavezujoči. Prosimo, da se za podrobnejše podatke obrnete na Mazdinega pooblaščenega trgovca. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila.

 

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.mazda.si.

 

Vozila so homologirana v skladu z novim postopkom za pridobitev homologacije, ki ga določata uredbi WLTP (EU) 2017/1151 in (ES) 715/2007). Da so možne primerjave, so ponekod navedene vrednosti NEDC, določene v skladu z uredbo o izvajanju (EU) 2017/1153.