CX-5

Vozite skupaj, uživajte skupaj

 

Odkrijte novo razsežnost užitka v vožnji z novo Mazdo CX-5. S povsem preoblikovano notranjostjo in zunanjostjo naš srednje veliki športni terenec z udobjem navduši tako potnike kot voznika. Nova Mazda CX-5 je zasnovana in izdelana za navdušujočo vožnjo, voznik in sopotniki pa uživajo v izjemnem občutku povezanosti z vozilom Jinba Ittai.

 

Z evolucijo oblikovanja KODO in vrhunsko izdelavo čudovita zunanjost v živahni novi Soul Crystal rdeči barvi odraža drznost in zmogljivost, prostorna in na uporabnika osredotočena kabina pa je tiha, prefinjeno izdelana in z izjemnim udobjem razvaja vas in vse vaše sopotnike. Idealno za dolga, razvedrila polna potovanja z družino in prijatelji. Z naprednimi varnostnimi tehnologijami i-ACTIVSENSE lahko vsi sproščeno uživajo v prijetni vožnji. Delite uživanje v vožnji s svojimi sopotniki. 

 

 

Nova vrhunska Soul Crystal rdeča barva

Nov Head-up zaslon s prepoznavanjem prometnih znakov

Nova zasnova notranjosti je osredotočena na voznika

Izboljšano krmiljenje in vodenje s sistemom GVC (G-Vectoring Control)

Štirikolesni pogon i-ACTIV

Največja hitrost: 208 km/h*

Pospešek: do 100 km/h v 9,0 sekunde*

Poraba goriva: 5,0–6,8 l/100 km**

Izpusti CO2: 132–159 g/km**

 

* Podatki veljajo za novo Mazdo CX-5 SKYACTIV-D 2.2 z 129 kW (175 KM) AWD, 6MT

** Najnižje in najvišje vrednosti za celotni razpon

OBLIKA

Pri Mazdi oblikovalci in inženirji delajo z roko v roki, da navdušijo z vožnjo in ustvarijo močno vez med avtom in voznikom. Nova Mazda CX-5 je ustvarjena z oblikovanjem KODO, zato je polna energije in gibanja ter navduši z izboljšano aerodinamiko, zmogljivostjo in vodenjem. Soul Crystal rdeča je živahna nova barva z globino in sijajem, ki ju lahko v popolni lepoti doseže samo resničen mojster. Nova barva je osupljivo živahna in polna energije ter poudari lepoto oblikovanja KODO.

ZMOGLJIVOST

Dinamika vozila SKYACTIV novi Mazdi CX-5 omogoča, da v sodelovanju z vami zagotovi še prijetnejšo vožnjo. Naš inovativni sistem GVC (G-Vectoring Control) zagotavlja natančnejše in bolj prefinjeno krmiljenje in vodenje. Na uporabnika osredotočena tehnologija s prilagoditvijo navora motorja poskrbi, da je vsako kolo optimalno obremenjeno. Ker ima SUV višje težišče, boste prednosti jasno občutili. Krmiljenje je natančno, vodenje je izboljšano, potniki pa uživajo v uglajeni in udobni vožnji.

i-ACTIV AWD

Še en način, s katerim povezujemo voznika z avtom, so naše inteligentne varnostne tehnologije i-ACTIV AWD. 27 senzorjev omogoča več kot 200 prilagoditev v sekundi, da vozniku pomagajo prepoznati morebitne nevarnosti, preprečujejo trke, kadarkoli je to mogoče, in zmanjšujejo posledice nezgod, če se jim ni mogoče izogniti.

NAPREDNA VARNOST

Mazdin pristop k varnosti presega odlično zaščito vas in vaših sopotnikov. Naše napredne varnostne tehnologije i-ACTIVSENSE poskrbijo za dodatno uživanje v vožnji z občutkom Jinba Ittai. Medtem ko vi uživate v vožnji, kamere in senzorji zmanjšajo tveganje za nezgode z zgodnjim zaznavanjem morebitnih tveganj. Nova Mazda CX-5 je na voljo z najsodobnejšim Mazdinim radarskim tempomatom in večbarvnim Head-up zaslonom s prepoznavanjem prometnih znakov, ki omejitve hitrosti in druge prometne znake projicira na vetrobransko steklo pred voznikom, da boste obveščeni in varni.

Barve Oglejte si paleto barv z vseh strani

Galerija Raziščite podrobnosti iz vseh zornih kotov

car
car

upquote Ne glede na izzive vožnje z Mazdinim štirikolesnim pogonom i-ACTIV vedno ohranite nadzor downquote

Oblikovanje KODO

Odkrijte, kako pri Mazdi ustvarjamo avtomobile, ki utelešajo dinamično lepoto življenja

Več o tem

Varnost

Naše napredne tehnologije i-ACTIVSENSE poskrbijo za vašo varnost na cesti, zato se prepustite in uživajte v vožnji

Več o tem 

Podatki, ceniki, slikovni material ter druge informacije in gradiva na tej spletni strani so zgolj informativne narave in so nezavezujoči. Prosimo, da se za podrobnejše podatke obrnete na Mazdinega pooblaščenega trgovca. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila.

 

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.mazda.si.

 

Vozila so homologirana v skladu z novim postopkom za pridobitev homologacije, ki ga določata uredbi WLTP (EU) 2017/1151 in (ES) 715/2007). Da so možne primerjave, so ponekod navedene vrednosti NEDC, določene v skladu z uredbo o izvajanju (EU) 2017/1153.