Piškotki

Politika zasebnosti storitev AddThis

 

Ta spletna stran uporablja storitve AddThis ter v tem delu njihove pogoje o zasebnosti in splošne pogoje z dne 07.09.2017.

 

Kakšne informacije zbiramo?

 

Med splošno uporabo spletne strani zbiramo osebne, demografske in preferenčne informacije, elektronske naslove in druge osebne podatke vseh uporabnikov ali obiskovalcev spletne strani. Vsi uporabniki se morajo strinjati z veljavnimi pogoji storitev, objavljenimi na spletni strani.

 

Poleg tega zbiramo določene informacije, ki jih ni mogoče uporabiti za osebno identifikacijo uporabnika in jih lahko posredujemo tretjim osebam. Tovrstmi podatki vključujejo združene podatke, povzetke in druge podatke o uporabi in lahko v obliki primerov vključujejo statistične podatke o skupnem številu uporabnikov, informacije glede vrste spletnih brskalnikov, ki jih uporabljajo uporabniki, in vzorce uporabe gradnikov. Zbiramo tudi podatke o IP naslovih vsakega uporabnika, da lažje diagnosticiramo težave na našem strežniku in z njimi upravljamo naše spletne strani.

 

Ko uporabljate spletno stran, lahko na vašem računalniku ustvarimo »piškotke«, s čimer se olajša in vzdržuje vaša trenutna seja; s temi piškotki lahko zbiramo osebne podatke, s katerimi vas lahko identificiramo v zvezi s stranjo in lahko sledimo uporabi spletne strani za namene, ki so v skladu s to politiko.

 

Vsak uporabnik, ki nam zagotavlja osebne podatke potrjuje, da je starejši od 16 let[SP1] . Ne zbiramo ali ohranjamo osebnih podatkov posameznikov, za katere vemo, da so mlajši od 16 let in noben del naše strani ni bil oblikovan tako, da bi privlačil osebe, mlajše od 16 let. Spoštovanje zasebnosti mladih je za nas zelo pomembno. Zato bomo, če bomo izvedeli, da je uporabnik mlajši od 16 let, izvedli potrebne ukrepe, da osebne podatke takšnega uporabnika izbrišemo iz naše baze podatkov, in uporabniku preprečili nadaljnjo uporabo spletne strani.

 

Za vse podrobnosti naše politike zasebnosti obiščite //www.addthis.com/privacy

 

Obiskovalci lahko izbrišejo shranjene podatke o njihovi uporabi spletne strani na naslednji povezavi: //www.mazda.si/pravni-napotki/?s3optout=1