Odkrijte storitev My Mazda

Spletni dom zasebnih lastnikov vozil Mazda

My Mazda je prilagojeno okolje za zasebne lastnike vozil Mazda. Ta storitev omogoča, da vse pomembne dokumente vašega vozila Mazda, priročnike, zgodovino in razpored servisov, vadnice in informacije o garanciji elektronsko shranite na enem mestu. My Mazda je na voljo za namizje ali kot mobilna aplikacija. Vstopite kot gost in pridobite vpogled v vse prednosti, ki jih prinaša My Mazda.

Registracija v storitev My Mazda
Registracija v storitev My Mazda

Postopek registracije

 • 1

  Če ste zasebni lastnik vozila Mazda, se lahko preprosto registrirate tako, da obiščete stran za registracijo. Vzelo vam bo le nekaj minut.

 • 2

  Vnesite svoj veljaven elektronski naslov. Uporabite elektronski naslov, ki ste ga ob nakupu Mazde posredovali trgovcu z vozili Mazda.

 • 3

  Vnesite svojo poštno številko ali identifikacijsko številko vozila. 17-mestna številka VIN je zapisana v registracijskem dokumentu vašega vozila.

 • 4

  Vnesite svoje podatke za račun, da zaključite nastavitev profila. Po uspešni registraciji se lahko posvetite raziskovanju storitve My Mazda.

Ostanite povezani s storitvijo My Mazda tudi na poti

Ostanite povezani s storitvijo My Mazda tudi na poti

Prenesite aplikacijo My Mazda za sistem Android ali iOS. My Mazda na priročen način omogoča dostop do vseh pomembnih dokumentov lastnika vozila, pregled nad razporedom in zgodovino servisov, iskanje trgovcev z vozili Mazda, prejemanje priročnih opomnikov o servisih in dostop do pomoči na cesti.

Prenos aplikacije