INOVACIJE

Predstavljamo SKYACTIV-X

 

Pri Mazdi so inovacije zapisane v genih. A niso same sebi namen. Ustvarjamo revolucionarne tehnologije naslednje generacije za popolno uživanje v vožnji in poudarjeno povezavo Jinba Ittai med vami, vozilom in cesto. SKYACTIV-X je edinstven Mazdin dosežek, nova vrsta motorja z notranjim zgorevanjem, ki je prijazen do okolja ter obenem osupljivo močan in zmogljiv ne glede na delovno prostornino. Najnovejše inovacije skupaj z našo na uporabnika osredotočeno arhitekturo vozila zagotovijo novo raven občutka povezanosti Jinba Ittai in pomagajo zaščititi naš dragoceni planet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

car
car

upquote SKYACTIV-X predstavlja novo merilo zmogljivosti in učinkovite porabe downquote

S svečko upravljan kompresijski vžig (SPCCI) Mazda je povsem spremenila delovanje batov motorja

Po zaslugi Mazdinega sistema SPCCI bo SKYACTIV-X prvi kupcem dostopen bencinski motor na svetu, ki uporablja kompresijski vžig dizelskega motorja. Edinstveno pri Mazdi je tudi delovanje novega sistema na dva načina glede na hitrost in pospeševanje. Pri manjših hitrostih motor deluje kot bencinski motor, ki mešanico zraka in goriva vžge z iskro svečke. Na ta način SPCCI odpravi dolgotrajne težave s povečevanjem območja, v katerem je možen kompresijski vžig, in omogoči brezhiben prehod med kompresijskim vžigom in vžigom s svečko.

ARHITEKTURA VOZILA SKYACTIV Uživanje v vožnji vozila, ki je osredotočeno na vas

Na uporabnika osredotočeno oblikovanje

Na uporabnika osredotočeno oblikovanje zagotavlja večje uživanje v vožnji

Jinba Ittai

Boljša zasnova izboljša občutek Jinba Ittai

Močnejša povezanost

Občutite močnejšo povezanost z vozilom

Pri razvoju Mazdine ARHITEKTURE VOZILA SKYACTIV je bilo v žarišču na uporabnika osredotočeno oblikovanje. Rezultat so inovacije, ki vključujejo preoblikovane sedeže, karoserijo s strukturami večsmernih obročev, optimizirano strukturo podvozja in izboljšano zaščito pred hrupom in tresljaji. Nova arhitektura vozila zagotavlja odzivno vožnjo in vrhunski občutek Jinba Ittai.

Voznik in avtomobil kot eno

Drive Together

Voznik in avtomobil kot eno

Odkrijte več

Ročna spretnost

Roke, ki glini vdihnejo čustva

Odkrijte več
Zmogljivost brez kompromisov

Tehnologija

Zmogljivost brez kompromisov

Odkrijte več
Oblikovanje naslednje generacije

Mazda Vision Coupe

Oblikovanje naslednje generacije

Odkrijte več