storitve Mazda

Zakaj se je dobro odločiti za servis pri trgovcu vozil Mazda?

Pri Mazdi ne skrbimo zgolj za vozilo, temveč tudi za vas – našega kupca. Če se odločite za servis pri trgovcu vozil Mazda, si boste zagotovili profesionalni servis po konkurenčnih cenah. Za vaš avtomobil to pomeni užitek v vožnji, zanesljivost, varnost in visoko vrednost pri nadaljnji prodaji. 

 

Pregledno oblikovanje cen

Pred začetkom servisa vam bo tehnični strokovnjak razložil njegov potek in ceno, tako za nadomestne dele, olja, in druge tekočine, zato ne boste neprijetno presenečeni. Po servisu vam bo tudi svetoval o prihodnjem servisu in vzdrževanju.

Usposabljanje in oprema

Zaradi zagotavljanja učinkovitega vzdrževanja in diagnostike se Mazdini tehnični strokovnjaki redno udeležujejo najnovejših tehnoloških usposabljanj. Pri vsakodnevnem delu uporabljajo Mazdina specialna orodja in Mazdino diagnostično opremo. S poznavanjem Mazdinih tehnologij in dostopom do vseh tehničnih informacijskih sistemov, vam lahko zagotavljajo najboljše storitve.

 

Digitalna servisna knjižica

Vsi predpisani servisi, ki so jih izvedli trgovci vozil Mazda, so varno shranjeni v našem osrednjem sistemu Sistem digitalne servisne knjižice . Slednja preprečuje goljufive zapise, povečuje vrednost vozila pri nadaljnji prodaji in pomeni, da lahko vedno enostavno preverite celotno servisno zgodovino vašega vozila.

 

Servis Mazda se prilagaja vašemu urniku

Pri rezervaciji vašega naslednjega servisa bodo naši trgovci poskrbeli za to, da se izvede v času, ki ustreza vašemu urniku. Ne bo vam treba čakati. Če bo na voljo, vam bodo ponudili tudi nadomestno vozilo.

Temu mi pravimo pravi servis. Se strinjate?

Potrebujete hiter odgovor?