Mazda parts

Pregled

Mazdini nadomestni deli

 

Mazdina vozila slovijo po svoji kakovosti in zanesljivosti. V to niso prepričani le njihovi lastniki, temveč tudi strokovnjaki vodilnih avtomobilskih revij in člani avtomobilskih klubov.

 

Vašo Mazdo ste izbrali iz različnih razlogov. Bi se vseeno odločili zanjo, če bi bila njena zanesljivost samo 80-odstotna v primerjavi s tem, kar pričakujete od Mazde? Ali če bi bilo v njej vgrajenih 25 odstotkov slabših delov sumljivega porekla?

 

Seveda ne! A vsakič, ko za vzdrževanje ali popravilo izberete slabše dele, spremenite svoje vozilo v nekoliko manj originalno Mazdo. Tako lahko ogrozite varnost in zanesljivost vašega vozila. In to samo zaradi kratkoročnega prihranka.

 

 

Originalna zanesljivost in zmogljivost

Zasnova in izdelava slabših delov je pogosto podrejena ceni. Nasprotno so Mazdini originalni deli profesionalno zasnovani, izdelani in preizkušeni, da odlično opravijo svojo nalogo. Ne ubiramo bližnjic za zniževanje stroškov. Ne uporabljamo slabših materialov. Nobenega preizkusa ne preskočimo.

 

Zaradi tega imaho Mazdini originalni nadomestni deli daljšo življenjsko dobo, so izjemno zanesljivi in zagotavljajo celovito zmogljivost.

 

Originalni obnovljeni Mazdini nadomestni deli, ki jih odlikujejo garancija, prijaznost okolju in konkurenčne cene, se proizvajajo na novo iz vrnjenih rabljenih delov. Tako izpolnjujejo visoke standarde, ki so pod strogim nadzorom. Prepričani smo v njihovo kakovost, zato zanje velja enako jamstvo kot za nove dele.

 

Vprašajte svojega trgovca z vozili Mazda ali pooblaščenega serviserja, če želite izvedeti več o originalnih Mazdinih nadomestnih delih in originalnih obnovljenih Mazdinih nadomestnih delih.