Mazda parts

Metlice brisalcev

Mazdine metlice brisalcev


Skoraj vse vaše odločitve med vožnjo so odvisne od jasnega, nemotenega pogleda na cesto, zato je ključnega pomena, da je vaše vetrobransko steklo kar najbolj čisto.

 

rear wiper blade

Zakaj je priporočljivo zamenjati metlice brisalcev vsako leto?

 

  • Po raziskavah ima vsako drugo vozilo poškodovane metlice brisalcev, kar se kaže v slabi kakovosti brisanja, škripanju.
  • Slabši pogled na cesto pomeni tudi zmanjšano varnost pri vožnji. Zato priporočamo, da metlice na brisalcih enkrat letno zamenjate.
  • Mazdine originalne metlice so narejene iz gume Duo-tech, ki zagotavlja boljšo kakovost brisanja in daljšo življenjsko dobo. Metlice imajo vgrajen indikator obrabljenosti. Zaradi univerzalnega nastavka je montaža preprostejša.

 

Zagotovitev daljše življenjske dobe metlic brisalcev:

 

  • Z metlicami ne poskušajte odstranjevati ledu z vašega vetrobranskega stekla. Uporabljajte Originalni Mazdin odmrzovalec za odstranjevanje ledu in preprečitev ponovnega zamrzovanja vašega vetrobranskega stekla.
  • Ne uporabljajte metlic brisalcev na suhem steklu. Če morate z vetrobranskega stekla odstraniti umazanijo, najprej uporabite originalno Mazdino tekočino za čiščenje stekel, tako da lahko metlice drsijo gladkeje.


Za več informacij v zvezi z originalnimi Mazdinimi metlicami brisalcev obiščite svojega trgovca z vozili Mazda.