Mazda parts

Filtri goriva

Mazdini filtri goriva

Zmogljivost in moč vašega motorja je odvisna tudi od visoko zmogljivega filtra goriva. Brez njega tvegate zmanjšanje moči motorja, počasnejše pospeševanje in povečanje porabe goriva - ali kar je še slabše, popolno odpoved motorja.

Filtri poskrbijo za to, da nečistoče v gorivu ne dosežejo vašega motorja in zagotovijo stalen in ustrezen pretok čistega goriva. Ker gorivo teče skozi poseben filtrirni papir, se ta sčasoma zamaši, postane slabše prepusten in ga je treba zamenjati.

Za najboljše delovanje je potreben visokokakovosten papir z veliko površino, ustrezno velikostjo in pravim številom por. Originalni Mazdini filtri goriva izpolnjujejo te zahteve, saj so oblikovani tako, da ustrezajo Mazdinim motorjem, in imajo ugodno zmogljivost filtriranja, kar je bilo dokazano z laboratorijskimi preskusi.

 

Pri Mazdi v postopek izdelave originalnih delov Mazda vlagamo veliko truda in postavljamo visoka merila. Zato originalni Mazdini filtri zagotavljajo visoko sposobnost čiščenja delcev in zelo nizko izgubo tlaka goriva. Manj kakovostni filtri imajo slabšo sposobnost čiščenja in povzročijo večje izgube tlaka goriva.

Za več informacij v zvezi z originalnimi Mazdinimi filtri goriva obiščite svojega trgovca z vozili Mazda.