Aplikacije

Aplikacije

Aplikacija za vsako priložnost.


Dajte svojemu telefonu občutek Zoom-Zoom s prenosom ene od treh brezplačnih Mazdinih aplikacij za pametne telefone. Ni pomembno ali že vozite Mazdo ali si tega šele želite, te aplikacije vas bodo obveščale, razveseljevale in pritegnile kot zna samo Mazda.

My Mazda aplikacija

 

My Mazda na najbolj priročen način omogoča pregled nad vsemi vašimi pomembnimi Mazdinimi dokumenti in informacijami. Vse je na enem mestu – od servisne zgodovine do garancij.

 

Aplikacija My Mazda za pametni telefon ali tablico nudi preprost dostop do pomembnih dokumentov za lastnika vozila, pregled nad razporedom servisov in iskanje trgovcev z vozili Mazda. Prav tako zagotavlja dostop do avtomobilskih priročnikov ter preprostih in razumljivih vadnic o nekaterih značilnostih vašega vozila.

 

Prejemali boste lahko priročne opomnike za naslednje letno vzdrževanje in informacije o odloženih elementih za servisno popravilo, ki jih boste morda želeli zamenjati.

 

Za nameček pa lahko v primeru okvare vašega vozila na cesti pokličete službo za pomoč neposredno iz aplikacije My Mazda.

 

Za več informacij o storitvi My Mazda vam predlagamo, da si ogledate videoposnetek My Mazda.

 

Kdo lahko uporablja aplikacijo My Mazda?


Račun My Mazda si lahko ustvarijo vsi zasebni lastniki vozila Mazda, dostop do njega pa je omogočen prek tega spletnega mesta in aplikacije. Nastavitev in registracija računa My Mazda vam bosta vzeli le nekaj minut.  Upoštevajte, da storitev My Mazda trenutno ni na voljo za poslovne uporabnike in kupce avtomobilov za svoj avtopark.

 

 

Aplikacija je na voljo za operacijska sistema iOS (Apple) in Android, registracija pa vam bo vzela le nekaj minut. 

 

AppStore   Google play

MyMazda App