play

Aplikacija My Mazda

ODKRIJTE APLIKACIJO MY MAZDA

OSTANITE POVEZANI, KO STE NA POTI

My Mazda na najbolj priročen način omogoča dostop do vseh vaših informacij o Mazdi – kadarkoli in kjerkoli.

Aplikacijo My Mazda smo preoblikovali, da zagotavlja izboljšano izkušnjo lastništva Mazde, saj je uporaba preprostejša, bolj osebna in prinaša več prednosti.

Pomagala vam bo imeti pregled nad vsemi pomembnimi Mazdinimi dokumenti ter nad razporedom in zgodovino servisov, omogočila vam bo prejemanje priročnih opomnikov o servisih, zagotovila vam bo dostop do priročnikov za uporabo vozila in omogočila klic pomoči na cesti. 

My Mazda je na voljo kot aplikacija za pametne telefone in tablice z operacijskim sistemom iOS in Android. Prenesite aplikacijo in se registrirajte z veljavnim e-poštnim naslovom.

MAZDINA DIGITALNA IZKUŠNJA

Ker delamo na izboljšanju vaše digitalne izkušnje z Mazdo, začasno spletna verzija My Mazda ne bo na voljo. Trenutnim uporabnikom storitev My Mazda so vsi dokumenti, kot so urniki servisov, digitalna servisna knjižica in podobno, še naprej na voljo prek aplikacije My Mazda. V ta namen posodobite aplikacijo na svojem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku, prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom ter sledite preprostim korakom, da potrdite svoj profil.

POSTOPEK REGISTRACIJE

 • 1

  Prenesite aplikacijo My Mazda, ki je na voljo v spletnih trgovinah za sistema iOS in Android.


  AppStoreGoogle play

 • 2

  Vnesite svoje ime in veljaven elektronski naslov ter izberite geslo. Če že imate Mazdo, zagotovo uporabite elektronski naslov, ki ste ga ob nakupu posredovali trgovcu z vozili Mazda.

 • 3

  Potrdite svoje podatke s klikom na povezavo v e-poštnem sporočilu, ki ga boste prejeli v svoj e-poštni nabiralnik.

 • 4

  Začnite raziskovati aplikacijo My Mazda.

STIK Z NAMI

Če imate kakšno vprašanje, se nemudoma obrnite na svojega trgovca z vozili Mazda.

Lahko kontaktirate tudi Mazdino ekipo za pomoč strankam po elektronski pošti na info@mazda.si, kjer vam bodo z veseljem pomagali.