CX-5

Vozite skupaj, uživajte skupaj

 

Odkrijte novo razsežnost užitka v vožnji z novo Mazdo CX-5. S povsem preoblikovano notranjostjo in zunanjostjo naš srednje veliki športni terenec z udobjem navduši tako potnike kot voznika. Nova Mazda CX-5 je zasnovana in izdelana za navdušujočo vožnjo, voznik in sopotniki pa uživajo v izjemnem občutku povezanosti z vozilom Jinba Ittai.

 

Z evolucijo oblikovanja KODO in vrhunsko izdelavo čudovita zunanjost v živahni novi Soul Crystal rdeči barvi odraža drznost in zmogljivost, prostorna in na uporabnika osredotočena kabina pa je tiha, prefinjeno izdelana in z izjemnim udobjem razvaja vas in vse vaše sopotnike. Idealno za dolga, razvedrila polna potovanja z družino in prijatelji. Z naprednimi varnostnimi tehnologijami i-ACTIVSENSE lahko vsi sproščeno uživajo v prijetni vožnji. Delite uživanje v vožnji s svojimi sopotniki. 

 

 

Nova vrhunska Soul Crystal rdeča barva

Nov Head-up zaslon s prepoznavanjem prometnih znakov

Nova zasnova notranjosti je osredotočena na voznika

Izboljšano krmiljenje in vodenje s sistemom GVC (G-Vectoring Control)

Štirikolesni pogon i-ACTIV

Največja hitrost: 208 km/h*

Pospešek: do 100 km/h v 9,0 sekunde*

Poraba goriva: 5,0–6,8 l/100 km**

Izpusti CO2: 132–159 g/km**

 

* Podatki veljajo za novo Mazdo CX-5 SKYACTIV-D 2.2 (175 KM) AWD, 6MT

** Najnižje in najvišje vrednosti za celotni razpon

Inovacije Poglejte, zakaj je Mazda CX-5 tako edinstvena

OBLIKA

Pri Mazdi oblikovalci in inženirji delajo z roko v roki, da navdušijo z vožnjo in ustvarijo močno vez med avtom in voznikom. Nova Mazda CX-5 je ustvarjena z oblikovanjem KODO, zato je polna energije in gibanja ter navduši z izboljšano aerodinamiko, zmogljivostjo in vodenjem.

Soul Crystal rdeča je živahna nova barva z globino in sijajem, ki ju lahko v popolni lepoti doseže samo resničen mojster. Nova barva je osupljivo živahna in polna energije ter poudari lepoto oblikovanja KODO.

OBLIKA

Edinstvena oblika in zmogljivost se odlično dopolnjujeta

ZMOGLJIVOST

Izjemna zmogljivost, osupljiva učinkovitost.

MZD CONNECT

Preprosta, intuitivna povezava s cesto in vašim svetom

NAPREDNA VARNOST

Varnost pomembno prispeva k uživanju na potovanju z družino

Galerija Raziščite podrobnosti iz vseh zornih kotov

Prikazani model se morda razlikuje od specifikacij za slovenski trg. Barve ter nekateri elementi zunanjosti in/ali notranjosti na zaslonu se lahko razlikujejo od dejanskega modela.